Praktische informatie

Hieronder vind je alle praktische informatie voor het muziektheaterspektakel De Wilde Deerne in De IJsselhallen Zwolle van 11 mei t/m 3 juni.

LOCATIE

Tijdens de zoektocht naar de perfecte locatie voor De Wilde Deerne was een belangrijke voorwaarde dat de locatie zowel historisch als modern was, net als het muziektheaterspektakel zelf. De Veemarkt was vroeger een grote gebeurtenis en stap voor Zwolle. In de oudste hal van de IJsselhallen zal muziektheaterspektakel De Wilde Deerne plaatsvinden.

Wij wijzen u er graag op dat de locatie een industriële hal is waar de temperatuur relatief laag is. Houd hier rekening mee wat betreft kleding.

IJsselhallen Zwolle: Rieteweg 4, 8011 AB, Zwolle.

TREIN

Mocht je van plan zijn om met de trein te komen bekijk dan eerste de actuele treintijden op www.ns.nl.

Station Zwolle ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van de IJsselhallen. Bezoekers die op het station uitstappen volgen het beste de volgende route:

► Vertrek in westelijke richting naar het Stationsplein ( 80m)
► Verlaat de rotonde naar het stationsplein (400m)
► Vervolg je weg naar de Westerlaan (70m)
► Sla linksaf naar de Willemskade (280m)
► Sla rechtsaf naar de Rieteweg (280m)
► Sla rechtsaf om op de Rieteweg te blijven (110m)

BUS

Reis je per bus? Kijk dan op www.9292.nl voor de meest actuele vertrektijden.

PARKEREN

Reis je per auto en kom je van ver dan raden wij je aan om de route vooraf in te voeren via Google Maps. Er is voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats van de IJsselhallen. De kosten van een uitrijkaart bedraagt €5,00 en is te verkrijgen aan de kassa.

FIETS

Reis je per fiets plan dan je reis via Google Maps (Rieteweg 4). Er is een gratis fietsenstalling aanwezig.

TOILETTEN
Er zijn voldoende toiletten beschikbaar in de IJsselhallen, deze zijn bereikbaar via het horecaplein. Er zijn tevens invalidentoiletten op het terrein aanwezig.

GARDEROBE

Bij binnenkomst kan je gratis je jas afgeven bij de hiervoor bestemde garderobe.

Disclaimer: Op gebruik van de garderobe is het garderobereglement van toepassing, wat inhoudt dat De Zwolse Stadsproductie niet aansprakelijk is voor eventuele schade en diefstal, tenzij dit het gevolg is van opzet van één van haar medewerkers.

TERREIN

Het gehele terrein van het muziektheaterspektakel is gelijkvloers en ook toegankelijk voor minder validen. De totale afstand van entree tot het horecaplein en tribunes bedraagt circa 100 meter.

BETALEN

Bij de kassa en op het horecaplein kan er zowel met pin als contant betaald worden.

DOVENTOLK

Zondag 27 mei en vrijdag 1 juni is er een doventolk aanwezig bij de voorstelling.

LIVE MUZIEK

Na afloop van de voorstelling ben je van harte welkom op het horecaplein waar Zwolse talenten live-muziek spelen op de RABO Talentstage. Proef hier ook de Wilde Deerne biertjes van bierbrouwerij Hettinga, bemachtig het boek ‘Het Wolfsmeisje’ van Wim Coster en geniet van een hapje en een drankje.

HUISREGELS

– Op de tribune is eten en drinken niet toegestaan.

– Bij voorstellingen is het niet toegestaan om zelf foto/video opnames te maken.

– Er kunnen in de zaal (foto/video-)opnames worden gemaakt en bij binnenkomst geven bezoekers stilzwijgend toestemming om deze opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotionele doeleinden. De Zwolse Stadsproductie is niet aansprakelijk voor enig gevolg van verkeerde berichtgeving op de website en/of promotiemateriaal.

– Schade veroorzaakt door bezoekers wordt verhaald, hieronder valt ook schade aan apparatuur. In omstandigheden waarbij dit reglement geen uitsluitsel biedt, is het oordeel van De Zwolse Stadsproductie leidend.

– In de IJsselhallen mag niet gerookt worden. Alcohol wordt alleen geschonken aan personen van 18 jaar of ouder.