Theater Thuisbezorgd 6+

Geen pizza, pasta of patat… maar theater bij je thuisbezorgd!
Maak kans op een huiskamervoorstelling voor jou en je buren.

Aanmelden

 

Wanneer twee brutale jonge meiden een artikel lezen over een verwilderd meisje, dat helemaal alleen is opgegroeid in de bossen bij Zwolle, beginnen hun harten sneller te kloppen. Ze worden nieuwsgierig en willen meer weten. Nooit meer huiswerk, zelf bepalen wat je eet en hoe laat je naar bed gaat. Stel je eens voor dat je alles kan doen en laten wat je wil en geen rekening hoeft te houden met je bemoeizuchtige ouders.

De meiden gaan op onderzoek en komen erachter dat er een heuse ‘challenge’ bestaat waardoor ze een echte ‘Wilde Deerne’ kunnen worden. Ze besluiten hieraan mee te doen en gaan de uitdaging aan. De ‘Deernes’ denken naar luilekkerland te gaan maar in hoeverre kunnen zij alles achterlaten en alleen de wereld instappen? Ze zoeken alleen nog een huis waar ze in alle veiligheid de opdrachten van de challenge kunnen uitvoeren… Stel jij jouw huiskamer voor ze open?

‘Theater Thuisbezorgd’ bij jouw thuis?

Meld je hieronder aan en maak kans op een gratis voorstelling in jouw woonkamer.
Aanmelden kan tot en met 8 maart 2018*

* De 17 huiskamervoorstellingen worden op 10 maart bekendgemaakt. Bij selectie wordt o.a. gelet op spreiding in de stad en motivatie. Niet geselecteerd, maar wel op verheugd? Niet getreurd! Er wordt een troostpakket bij je Thuisbezorgd.


VaderMoederVerzorg(st)er

Geef in maximaal 4 zinnen aan waarom het jou leuk lijkt deze voorstelling thuisbezorgd te krijgen:

Toppings:

Theater Thuisbezorgd is onderdeel van de muziektheatervoorstelling
‘De Wilde Deerne’ die van 11 mei t/m 3 juni speelt in Zwolle.
Spel en concept: Theater De Makkers
Coaching en productie: Linda Tiesma
Productie: De Zwolse Stadsproductie