Wildebras koffie

Noaberschap in Ethiopië en Zwolle

Iets simpels zoals samen een kopje koffie drinken geeft gemeenschapszin. Dit is niet alleen een echt Hollands gebruik, ook in andere landen verbindt het drinken van koffie mensen met elkaar, door de gesprekken, de ontmoeting en de tijd die je even voor elkaar neemt.

Noaberschap

De Zwolse Stadsproductie heeft met de Wildebras koffie van Pure-africa dan ook een mooie samenwerkingspartner gevonden die perfect past bij het gedachtegoed en de titel van de voorstelling De Wilde Deerne. Pure-africa geeft de koffieboeren in Ethiopië een eerlijke prijs voor de koffiebonen en helpt de gemeenschap verder door een deel van de winst in te zetten voor het verstrekken van micro-kredieten in Ethiopië.

BESTELLEN

De Wilde Deerne vond haar voedsel in de natuur. Ook de Wildebras bonen groeien in het wild. Dit kun je echt merken aan de smaak van de koffie. Door de fruitigheid is deze koffie heel geschikt als espresso.
Wil je ook thuis genieten van Wildebras koffie en de boeren in Ethiopië steunen?
Via de webwinkel van Pure-Africa kun je makkelijk een bestelling plaatsen. De koffie wordt dan zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd.

https://pure-africa.com/webshop/arabica-koffiebonen/djimmah-koffiebonen-1kg/