Zangers gezocht

 

GEZOCHT: 100 zangers voor mannenkoor

Aanmelden

Ben jij een man van 16 jaar of ouder?
Heb jij passie voor zingen en houd je van een uitdaging?

ZING MEE

Voor het muziektheaterspektakel De Wilde Deerne stellen we eenmalig een mannenkoor samen van ruim 100 mannen. We zijn daarvoor op zoek naar jou!
Gedurende een korte repetitieperiode werk je aan twee nummers. Teksten worden niet van blad gelezen maar uit het hoofd geleerd om samen met de acteurs en de live band het verhaal van De Wilde Deerne te vertellen aan het publiek. Je zingt in minimaal 10 voorstellingen, zo is deelname, naast werk, gezin en hobby’s, voor iedereen mogelijk.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Je staat er niet alleen voor. Paul Maaswinkel en regisseur Jolmer Versteeg begeleiden dit mannenkoor. Paul is dirigent en Jolmer regisseur van het bestaande a capella mannenkoor Koorbazen uit Zwolle. Samen met een afvaardiging van 25 Koorbazen ga je repeteren en zing je in de voorstelling.
De muziek hiervoor wordt geschreven door Dries Bijlsma en Rob Peters (o.a. producent van Typhoon en Bløf), met tekst van Ko van den Bosch (regisseur De Wilde Deerne). Het arrangement en de muzikale leiding is in handen van Paul Maaswinkel.

Dit is toch een geweldige ervaring? Geef je op
Aanmelden kan tot en met maandag 23 april 2018
Schrijf je nu in en vergeet niet de voorwaarden hieronder te lezen.

VOORWAARDEN

Voor optimaal resultaat vragen wij het volgende van je:

 • – Deelname aan alle repetitie
  – Deelname aan minimaal 10 voorstellingen
  – Zelf voorbereiden en repeteren (thuiswerk) van tekst en muziek aan de hand van oefendocumenten. Deze ontvang je uiterlijk medio april de teksten, oefen met mp3’s (door Paul ingezongen).

  KOSTEN

  Deelname is geheel gratis. We vragen uitsluitend commitment gedurende deelname.

  INSCHRIJFFORMULIER

  Geef op onderstaand formulier aan wanneer je kunt repeteren en wanneer je beschikbaar bent om te zingen in de voorstelling.

  Ja, ik ben bij onderstaande repetities aanwezig:

  Ja, ik ben bij minimaal 10 voorstellingen aanwezig.

  Kruis hieronder de voorstellingen aan waarbij jij aanwezig kunt zijn:
  (tijden zijn incl. voorbereiding)