Veel gestelde vragen

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dewildedeerne.nl, de Zwolse theaters, De Nationale Theaterkassa en fysiek bij theater Odeon ( Blijmarkt 25, Zwolle).

Kaarten kunnen gekocht worden aan de kassa op de voorstellingslocatie mits voorradig en de voorstelling niet uitverkocht is. Op de website www.dewildedeerne.nl is zichtbaar of een voorstelling uitverkocht is. Neem het zekere voor het onzekere en bestel je kaarten tijdig om teleurstelling te voorkomen.

De Scanners kunnen streepjescodes lezen vanaf de meeste mobiele telefoons. De helderheid van je telefoon dient hiervoor wel op maximaal te staan. We raden echter aan om je kaarten geprint mee te nemen omdat bijvoorbeeld een beschadiging, geen internetverbinding en een lege batterij voor problemen kunnen zorgen.

LET OP: als je ticket niet gescand kan worden kunnen wij je helaas niet doorlaten.

Je kan je tickets opnieuw opvragen door een mail te sturen naar kaartverkoop@dewildedeerne.nl. Vermeld daarin altijd je naam en transactiecode (te zien op je bankafschriften).

Soms kan het gebeuren dat je tickets in de spambox terecht gekomen zijn. Zorg er dan ook voor dat je deze eerst checkt. Mochten de kaarten hier ook niet terug te vinden zijn, stuur dan een email naar kaartverkoop@dewildedeerne.nl. (Vermeld daarin altijd je naam en transactiecode die te zien zijn op je bankafschriften).

Aan de kassa (Schouwburg Odeon) naast contact geld en pin ook de podiumcadeaukaart, de VVV Irischeque (alleen de oude cheques; nog niet de nieuwe VVV-kaart), en De Zwolse Theater cadeaukaart aan. Op onze website betaalt u via iDEAL, Creditcard (meerkosten) of  de Podiumcadeaukaart.

Wij kunnen de kaarten helaas niet meer retourneren. Eenmaal gekochte kaarten worden niet meer teruggenomen.

Bij uitverkochte voorstellingen kunt u zich op een wachtlijst laten plaatsen. Komen er kaarten terug dan nemen wij per email contact met u op. Voor vragen met betrekking tot de wachtlijst verzoeken wij je om contact op te nemen via kaartverkoop@dewildedeerne.nl.

De gegevens zijn in handen van de verkopende partij (De Zwolse Theaters) en zullen niet aan derden verstrekt worden. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om je te informeren of om servicemailingen omtrent de voorstelling te versturen.

Kaarten worden uitsluitend verkocht via www.dewildedeerne.nl, De Zwolse Theaters en de Nationale theaterkassa. De Zwolse Stadsproductie is niet aansprakelijk voor de eventuele koop van valse kaarten. Mocht je opgelicht zijn dan raden wij je aan om hiervan aangifte te doen bij de politie.

Via de website en telefonisch betaalt u € 3,25 servicekosten per reservering. In beide gevallen ontvangt u een e-ticket via de e-mail. Als je de kaarten per post wilt ontvangen, betaalt u € 5,00 extra voor de verzending (totale kosten € 8,25).

Staat je vraag met betrekking tot tickets hier niet tussen dan kan je het beste een mail sturen naar kaartverkoop@dewildedeerne.nl.